Екип

Екипът на ”BIG Volley Camp” притежава богат теоретичен и практически опит като педагози и треньори в областта на образованието и спорта. Освен новаторско мислене и опит, най-ценна за нас е мотивацията – да се работи с много желание и любов към децата.

Ангажирани в “BIG Volley Camp” ще бъдат лицензирани специалисти с дългогодишен опит в работата с деца. Всяко едно от тях ще има шанс да получи лични съвети и препоръки от треньорите, след което ще попадне в група с не повече от 15 връстници. Това ще даде възможност на момчетата и момичетата да се включат максимално интензивно в тренировките, които ще бъдат с продължителност час и половина.

Правилният подход и подходящите за възрастта занимания са най-добрият начин за израстването и подобряването на личностната активност на вашето дете.

Всяко дете иска да е победител, ето защо и ние залагаме на израстването и подобряването на своите собствени умения. Насърчаваме децата да дават най-доброто от себе си, а не да бъдат най-добрите. Професионално разработените програми подобряват двигателните качества на децата, докато им помагат да израстват интелектуално, социално и емоционално.

Най-важната част в програмите на ”BIG Volley Camp” е оптимистичното отношение на персонала към децата. Това означава, че всички работят с усмивка и ведро настроение, които веднага предразполагат децата. Така работим за спокойствието на децата и родителите.