Summer Sports Camp

За кампа

Спортният камп е място, където децата ще създадат незабравими спомени, ще открият нови приятели, ще придобият нови знания, ще развият двигателни качества и нови умения, и най-вече, ще се забавляват.

SUMMER SPORTS CAMP е нов проект на Волейболна академия „Стойчев-Казийски“, с който искаме да предоставим възможност на по-голям кръг от деца, които не спортуват активно през учебната година, да се докоснат до магията на спорта.

По време на 7 дневния лагер, участниците ще имат възможност да участват в разновидни физически дейности, като по този начин ще могат да открият своя любим за практикуване спорт.

Погрижили сме за здравето и правилното развитие на опорно-двигателния апарат на децата, за това сме включили изправителната гимнастика, като задължително занимание за всеки. Успоредно с практическите занимания, ще има и теоретични, които ще разширят осведомеността на децата за здравословното хранене, ползите от заниманията със спорт, вредите от тютюнопушене, junk food, алкохол, наркотици и други. За участниците са предвидени и много игри и забавления, диско вечер. А един цял ден ще бъде отделен за забавление в най-красивия Аквапарк в Източна Европа AQUAPOLIS, разположен в природен парк Златни пясъци.

Волейболна академия "Стойчев-Казийски" Sport Summer Camp

Цели

SUMMER SPORTS CAMP е място където вашето дете ще:

 • подобри своята физическа активност и здравословно състояние
 • усвои нови, полезни навици
 • обогати своите знания
 • усъвършенства умението си за работа в екип
 • се забавлява много
 • изгради нови приятелства

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ

Занимания

 • Волейбол (плажен и в зала)
 • Баскетбол
 • Футбол
 • Плуване
 • Тенис на маса
 • Изправителна гимнастика
 • Игри на плажа
 • Лекции

Волейболна академия "Стойчев-Казийски" Sport Summer Camp

Къде и кога

Кампът се провежда в модерният комплекс „Aqualife“ в Кранево, разположен 30 км. северно от морската столица на България – град Варна. Специално изградената база за спортисти и съвременното екологично строителство я превръщат в предпочитана дестинация за целогодишен детски и семеен отдих, културен, спортен и медицински туризъм. Плажът е охраняван, и е един от най-красивите на Българското Черноморие.

Комплекс „Aqualife“  отговаря на всички олимпийски стандарти – провеждат се национални и международни състезания, тренировки и спортни лагери. Закритата част се състои от басейн с олимпийски размери, лекоатлетическа писта, мулти-функционална зала, зали за различни видове спорт. Има открити игрища за футбол, баскетбол, волейбол и тенис. Плажът е непосредствено до хотела.  Повече информация за мястото можете да видите от тук.

 

Лагерът ще се проведе на три смени:

I смяна: : 07-14.07.2024г.

II смяна : 14-21.07.2024г.

III смяна : 21-28.07.2024г.

IV смяна : 28.07-04.08.2024г.

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ

ЗАЩО ДА СЕ ЗАПИША?:

 

1. Създаване на нови прятелства

Кампът е чудесно място, на което да срещнете хора на вашата възраст от цяла България. Играта в отбор, с обща цел в състезанието е лесен начин да създадете бързи приятелсва. Срамежливостта и сдържаността сред децата, които наскоро са се срещали, без усилие се изтласкват, тъй като те се стремят да се справят добре с екипа си и да постигнат успех заедно.

2. Подобряване на физическата активност и психическо здраве на децата 

Във времена на пандемия и изолация е изключително важно да подържаме физическото и психическото здраве на организма. Именно за това сме избрали морето и базата на комплекс „Aqualife“ в Кранево за постигането на тази ни цел. Организираните занимания по различните спортове, проведени благоприятните слънчеви лъчи са чудесна комбинация за укрепването на детския организъм.

 

3Опитване на нови неща

Летният лагер е чудесно място да опитате нещо ново, защото в лагера обикновено има дейности, които никога досега не сте правили. Сприятеляването с деца от различните краища на България ще ви донесат нов опит, нови идеи, нови игри и ще ви стимулират да пробвате нови неща, които ще ви носят удовлетворение.

 

4. Създаване на спомени

Състезанията, дъждовния ден, лагерните огньове, смях до скъсване, инструкторите, които смятате за готини, и тези, които смятате за странни, оставането буден цяла нощ в последната вечер, защото не искахте да свърши лагерът, първият ви бавен танц и обещанието, което дадохте, за да направите всичко това и следващото лято. Това са само малък брой спомени, които могат да предизвикат топли мисли през цялата зима и може би за много години напред. Това са спомени, които остават за цял живот. Спомени, които ще искате да изживеете отново и отново.

 

5. Забавно е!

Всичко в летния лагер е създадено, за да помогне на всеки участник да се наслаждава на всяка минута от деня. Трябва да има постоянен смях, вълнение и изненади зад всеки ъгъл. Има нови неща и стари неща за преживяване. Има нови приятели, с които да се сприятелите, и стари приятели, с които да се споделите мига. Може да откриете новата си страст в лагера и/или най-добрите си приятели за цял живот. Може да спечелите и да загубите, но удоволствието е да бъдете там с приятелите си и да го изживеете заедно! Това е напълно чуждо за вашето ежедневие през учебната година, което ви прави толкова нетърпеливи и да очаквате тези специални дни през лятото.

 

Настаняване

За максималното удобство на децата е предвиден пълен пансион, включващ настаняване във ваканционен комплекс „Aqualife“ до брега на морето, с всички удобства за периода на кампуса. Стаи с по 4 легла, с телевизор и санитарен възел, стая за багаж, перално помещение. Предвидено е разпределението им по възрасти, с наблюдение от ръководители на групите. Комплексът разполага и със спешна и неотложна медицинска помощ и професионален екип лекари с 2 линейки за спешна помощ. Пълно описание на пакета можете да намерите тук.

 

Храна

Балансирана и разнообразна храна за закуска, обяд и вечеря. Ще бъде съобразена с хранителните нужди на децата, ежедневната им физическа натовареност и активен етап на растеж. Дневните менюта са съставени и утвърдени от спортни диетолози.

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ

Цени:

– За една смяна – 860лв

– За две смени (по избор) – 1600лв

– За три смени (по избор) – 2350лв