BIG Volley CAMP

За кампа

Спортният камп е място, където децата могат да създадат незабравими спомени, открият нови приятели, научат нови неща, развият двигателни качества и нови умения. Стремим се да направим кампа място, където всеки може да постигне най-доброто, на което е способен, да бъде съпричастен и да се почувства значима част от групата. “BIG Volley Camp” и „Summer Sports camp“ ще предоставят уникалния шанс момчета и момичета на възраст от 10 до 18 години да се докоснат до магията на спорта и да изживеят седем незабравими дни.

Освен практически занимания, на кампа има и много игри и забавления, като тази година сме предвидили и посещение на най-красивия Аквапарк в Източна Европа AQUAPOLIS в к.к. Албена.

 

Къде и кога

Tази година BIG Volley Camp и Summer Sport Camp ще се проведат в четири смени:

I смяна: 07-14.07.2024г.

II смяна: 14-21.07.2024г.

III смяна: 21-28.07.2024г.

IV смяна: 28.07-04.08.2024г.

Комплекс „Aqualife“ е разположен на 35 км. северно от морската столица на България – град Варна. Комплекса е изграден специално за спортисти и има всички необходими условия за провеждането на спорти лагери за деца и професионални спортисти.

Комплексът се състои от четири бази. Всеки обект има собствена база за хранене. За поддържане на физическата форма за гостите работят спортни и СПА центрове. Всички сгради се намират в дъбова гора, поддържа се красив парк с ботанически кътове, еко-пътеки и беседки.

Комплекс Aqualife отговаря на всички олимпийски стандарти – провеждат се национални и международни състезания, тренировки и спортни лагери. Закритата част се състои от басейн с олимпийски размери, лекоатлетическа писта, мулти-функционално зала с възможност за превръщането й в ледена пързалка и зали за различни видове спорт. Има и открити игрища за футбол, баскетбол, волейбол и тенис. Плажът е непосредствено до хотелa.

ЗАЩО ДА СЕ ЗАПИША?:

  1. Създаване на нови приятелства

Кампът е чудесно място, на което да срещнете хора на вашата възраст от цяла България. Играта в отбор, с обща цел в състезанието е лесен начин да създадете бързи приятелсва. Срамежливостта и сдържаността сред децата, които наскоро са се срещали, без усилие се изтласкват, тъй като те се стремят да се справят добре с екипа си и да постигнат успех заедно.

2. Подобряване на физическата активност и психическо здраве на децата 

Изключително важно да подържаме физическото и психическото здраве на организма. Именно за това сме избрали морето и базата на Aqualife за постигането на тази ни цел. Организираните занимания по различните спортове, проведени благоприятните слънчеви лъчи са чудесна комбинация за укрепването на детския организъм.

3Опитване на нови неща

Летният лагер е чудесно място да опитате нещо ново, защото в лагера обикновено има дейности, които никога досега не сте правили. Сприятеляването с деца от различните краища на България ще ви донесат нов опит, нови идеи, нови игри и ще ви стимулират да пробвате нови неща, които ще ви носят удовлетворение.

4. Създаване на спомени

Състезанията, дъждовния ден, лагерните огньове, смях до скъсване, инструкторите, които смятате за готини, и тези, които смятате за странни, оставането буден цяла нощ в последната вечер, защото не искахте да свърши лагерът, първият ви бавен танц и обещанието, което дадохте, за да направите всичко това и следващото лято. Това са само малък брой спомени, които могат да предизвикат топли мисли през цялата зима и може би за много години напред. Това са спомени, които остават за цял живот. Спомени, които ще искате да изживеете отново и отново.

5. Забавно е!

Всичко в летния лагер е създадено, за да помогне на всеки участник да се наслаждава на всяка минута от деня. Трябва да има постоянен смях, вълнение и изненади зад всеки ъгъл. Има нови неща и стари неща за преживяване. Има нови приятели, с които да се сприятелите, и стари приятели, с които да се споделите мига. Може да откриете новата си страст в лагера и/или най-добрите си приятели за цял живот. Може да спечелите и да загубите, но удоволствието е да бъдете там с приятелите си и да го изживеете заедно! Това е напълно чуждо за вашето ежедневие през учебната година, което ви прави толкова нетърпеливи и да очаквате тези специални дни през лятото.

Настаняване

За децата е предвиден пълен пансион, включващ настаняване в комплек Aqualife до брега на морето, с всички удобства за периода на кампуса. Стаи с от 2 до 4 легла с телевизор и санитарен възел, стая за багаж, перално помещение Предвидено е разпределението им по възраст с наблюдение от ръководители на групите. Комплексът разполага и със спешна и неотложна медицинска помощ и професионален екип лекари с 2 линейки за спешна помощ.

Храна

Балансирана и разнообразна храна за закуска, обяд и вечеря. Ще бъде съобразена с хранителните нужди на децата предвид ежедневната им физическа натовареност и активен етап на растеж. Дневните менюта са съставени и утвърдени от спортни диетолози.