BIG Volley Camp 2020

За кампа

Спортният камп е място, където децата могат да създадат незабравими спомени, открият нови приятели, научат нови неща, развият двигателни качества и нови умения. Стремим се да направим кампа място, където всеки може да постигне най-доброто, на което е способен, да бъде съпричастен и да се почувства значима част от групата. “BIG Volley Camp” ще предостави уникалния шанс момчета и момичета на възраст от 11 до 18 години да се докоснат до волейболната магия и да изживеят седем незабравими дни.  Една седмица тренировки под зоркия поглед и наставления на специалисти от българските школи ще бъде чудесна възможност за всяк едно дете да подобри своите технически и тактически умения.

Освен интензивните тренировки има и много игри и забавления, като тази година сме предвидили и посещение на най-красивия Аквапарк в Източна Европа AQUAPOLIS, разположен прохладната гора на природен парк Златни пясъци.

Цели на кампуса:

– изучаване на съвременната тренировъчна методика;
– подобряване на знанията относно основните волейболни положения и тактика
– разширяване на познанията за волейбола и неговите особености;
– сприятеляване на децата и наслаждаване на различни дейности заедно;
– практикуване и заучаване на различни видове волейбол (beach, indoor)

 

Къде и кога

Tази година BIG Volley Camp ще се проведе от 16 до 23 Август (СМЯНАТА ОТ 9 до 16 АВГУСТ СЕ ОТМЕНЯ!!)

Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ е разположен 25 км. южно от морската столица на България – град Варна, до устието на едноименната река и природния резерват „Камчия“.

Комплексът се състои от четири бази. Всеки обект има собствена база за хранене. За поддържане на физическата форма за гостите работят спортни и СПА центрове. Всички сгради се намират в дъбова гора, поддържа се красив парк с ботанически кътове, еко-пътеки и беседки.

Спортен комплекс „Камчия“ отговаря на всички олимпийски стандарти – провеждат се национални и международни състезания, тренировки и спортни лагери. Закритата част се състои от басейн с олимпийски размери, лекоатлетическа писта, мулти-функционално зала с възможност за превръщането й в ледена пързалка и зали за различни видове спорт. Има и открити игрища за футбол, баскетбол, волейбол и тенис. Плажът е непосредствено до хотела. За повече информация за базата тук.

 

Цени

       585 лева (при заплащане на цялата сума до 15.06.2020г.)

  • Късно записване: 620 лв. (при записване след 15.06.2020)

 

 

Настаняване

За децата е предвиден пълен пансион, включващ настаняване във ваканционен комплекс ДОЛ „Радуга“ до брега на морето, с всички удобства за периода на кампуса. Стаи с по 4 легла с телевизор и санитарен възел, стая за багаж, перално помещение Предвидено е разпределението им по възраст с наблюдение от ръководители на групите. Комплексът разполага и със спешна и неотложна медицинска помощ и професионален екип лекари с 2 линейки за спешна помощ.

 

Храна

Балансирана и разнообразна храна за закуска, обяд и вечеря. Ще бъде съобразена с хранителните нужди на децата предвид ежедневната им физическа натовареност и активен етап на растеж. Дневните менюта са съставени и утвърдени от спортни диетолози.

 

Кои ще бъдат треньорите в “BIG Volley Camp”?

Ангажирани в “BIG Volley Camp” ще бъдат лицензирани специалисти с дългогодишен опит в работата с деца. Всяко едно от тях ще има шанс да получи лични съвети и препоръки от треньорите, след което ще попадне в група с не повече от 15 връстници. Това ще даде възможност на момчетата и момичетата да се включат максимално интензивно в тренировките, които ще бъдат с продължителност час и половина.