Доц. Юлиан Карабиберов
Екип
Позиция:Доктор

Доц. Юлиан Карабиберов е един от най-известните и търсени кондиционни треньори в България.Преподавател в катедра Лека атлетика към - НСА "Васил Левски", както и основател и директор на професионален колеж по спорт „Био Фит”, лицензиран от МОМН през 2010г.

През годините работи като кондиционен треньор към редица национални отбори:

- 1989г, баскетбол(мъже). Българите се класират на седмо място в Европа. Това е последното най-добро класиране на националите ни до момента.

- 2008г., волейбол(мъже) - подготовка за Олимпийските игри през 2008г. в Китай, където българите заемат пето място и са на четвъртото място в световната ранглиста.

- 2012г, води подготовката на националните ни състезателки по плажен волейбол Светла Ангелова и Ася Динова, победителки на турнира Мобил Тел и републикански шампионски за 2012г.

- 2015г., волейбол(мъже) – България взима сребърни медали на Европейските олимпийски игри

Личен треньор по физическа подготовка и консултант в медикаментозното възстановяване на редица национални състезатели, участници в Олимпийски игри от 1990 до 2012г. – тенис, футбол, баскетбол, волейбол, лека атлетика, уиндсърфинг, карате, стрелба, автомобилизъм, голф и др.

Ръководител за Европа на американската школа C.O.R.F.I.T. - от 2005г.

Член на управителния съвет на БФКФ от 1996г. до 2010г. и акредитиран лично от секретаря на Международната профи федерация по бодибилдинг Winston Roberts за международен съдия по професионален бодибилдинг. 

Консултант към "Министерството на образованието и науката" по въпросите свързани с обучението и разработването на програми за кондиционна подготовка и фитнес програми, използвани в спортните училища.

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.