Момчетата ни до 13г завършиха на трето място на републиканското първенство по волейбол след като записаха 3 победи и 2 загуби във финалната фаза на турнира.
В последния ден от суперфиналите малките ни лъвове се изправиха срещу Левски. Двата тима направиха истинско зрелище и предложиха на многобройната публика спектакъл с множество обрати и красиви отигравания. Победител от тази волейболна битка излезе Левски, който надделя с 2:1 и стана шампион.
Също с 3 победи и 2 загуби, но с по-добър геймов коефициент, на второ място се класира отборът на Ябланица, който през целия турнир показа борбен дух и много сърцата игра. Шестицата се допълва от отборите на Хебър Пазарджик, ВК Люлин и Черно море Варна.
С индивидуална награда от нашия отбор бе отлличен Николай Пенчев, който спечели приза за най-добър разпределител на турнира. Честито, Ники!
Честито и на целия отбор с треньор Велизар Пашов за поредния медал във витрината на ВАСК! Пожелаваме им много труд и упоритост в залата, да следват мечтите си, да си поставят високи цели и да не спират да се изкачват по стълбичката на успеха!
Благодарим и на неверятната публика, която бе неизменно до тима през целия турнир, създаде страхотна атмосфера и вдъхна допълнителна увереност в нашите състезатели. Бяхте невероятни!

БРАВО МОМЧЕТА! ГОРДЕММ СЕ С ВАС!